Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas na delikatne placki z białej kaszy gryczanej, które sa szybkie i proste w przygotowaniu. Placki mogą stanowić samodzielne danie lub być dodatkiem do dań mięsnych. Smacznego! Wiecej na blogu www.smacznebodomowe.pl
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 154
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 156
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 154
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 156
Składniki
• Kaszę gryczaną gotujemy do miękkości • Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na niewielkiej ilości oleju przez kilka minut
• Pietruszkę drobno siekamy • Wszystkie składniki mieszamy razem w misie • Placki smażymy na patelni z dodatkiem niewielkiej ilości oleju