Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszne i szybkie danie obiadowe.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 37
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2705
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 672
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 103
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 37
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2705
Składniki
Wpierw przygotować wkładkę- Pieczarki pokroić w plasterki.Cebulę obrać i drobno pokroić.Marchewką oskrobać i zetrzeć na drobniutkiej tarce jarzynowej.Ser zetrzeć na grubszej tarce jarzynowej.Szynkę pokroić w kosteczkę.Chili drobno posiekać. jak i natkę pietruszki.
Jajka roztrzepać, przesiać mąki z proszkiem. Mieszać dolewając wodę. Ma być gęstsza od ciasta naleśnikowego.Przyprawić i wymieszać. Dodać wszystkie składniki na wkładkę, przyprawić i wymieszać. Nabierać dużą łyżką.
Kłaść na gorący olej w patelni.(ogień zmniejszyć) Smażyć z obu stron na rumiano.
Podawać z ketchupem.