Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i pulchne placuszki, które podane z owocami i mascarpone mogą także stanowić deser ;)
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1802
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 214
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 754
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1802
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 160
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 234
Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
Białka ubić na sztywna pianę. Żółtka miksować z cukrem przez kilka minut. Następnie do żółtek wlać maślankę, połączyć. Potem dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Na końcu przełożyć ubita pianę, ciasto wymieszać.
Serek wymieszać z jogurtem i cukrem pudrem na gładki krem. Placki smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor z obu stron. Podawać z kremem i owocami. Smacznego!