Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wyśmienicie w towarzystwie leczo lub gulaszu.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Osączoną kukurydzę zmiksować z mlekiem,dodać mąkę z proszkiem,posiekaną cebulę,doprawić solą,pieprzem i mieloną papryką.Placki smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju na złoty kolor.Porcja na 12 sztuk.