Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tanio szybko smacznie i bez piekarnika
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 136
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 136
Składniki
Na chlebku układamy ser tak aby przykrył całą powierzchnię, posypujemy mieszanką ziół. "Pizze" kładziemy na suchą patelnię przykrywamy ją przykrywką bądź talerzem i włączamy najmniejszy z możliwych płomieni ze średniego palnika. po 10 minutach ser powinien być dobre rozpuszczony. Gotowe! Najbardziej lubię taka "pizze" jeść z pomidorami z cebulką Jak się ma to można na nią wrzucić jakiekolwiek dodatki kojarzone z pizza.