Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 279
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 664
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 279
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1153
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 664
Składniki
zaczynamy od przygotowania sosu na podkład do farzsu. Urzywamy do tego pomidorów z puszki szczyptę soli łyżeczke oregano poł łyżeczki bazylii i pa[ryki ostrej. wszystko miksujemy blenderem. i wylewamy na spód do pizzy.
Następnie posypujemy potartym serem gouda i dodajemy cebulę puźniej pieczarki, ponownie ser kiełbasę i papryczk chili. polewamy tym samym sosem co spod i wstawiamy do piekarnika na 200 stopni na około godzinkę.