Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę pracy było,ale efekt końcowy wspaniały:)
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 148
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7568
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 200
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 108
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 209
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 148
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7568
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 200
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 108
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 209
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić. Dać pokrojone drobno pieczarki i usmązyć. Dodać zmielone mięso ,przyprawy i smażyć około pół godz. Gdy mięso jest usmażone dodać passatę i zasmażyć. Całość wystudzić.
Przygotować ciasto na naleśniki. Patelnię lekko posmarować tłuszczem,smażyć naleśniki z dwóch stron. Do ciasta naleśnikowego nigdy nie dodaje się proszku do pieczenia:) Gotowe naleśniki nadziewamy mięsem,zawijamy jak krokiety i dajemy na blaszkę. Na wierzch położyć po plasterku sera,zapiec w piekarniku do jego rozpuszczenia.
Smacznego życzę!