Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 159
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 308
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 500
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 862
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 159
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 308
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 500
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 862
Składniki
W garnku rozgrzać olej. Podsmażyć mielone mięso. Paprykę i cebulę pokroić w kostkę. Do podsmażonego mięsa dodać cebulę, paprykę, jarzynkę i koncentrat. Chwile wszystko razem podsmażyć i dobrze przemieszać. Dodać kaszę i zalać 2 szklankami bulionu. Wymieszać i zagotować. Dodać przyprawy. Danie przykryć i gotować na wolnym ogniu około 15 minut. Po tym czasie wymieszać i wrzucić przekrojone na pół pomidorki i pokrojone pędy cebuli dymki. Gotować jeszcze około 5 minut. Gotowe.