Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pikantny krem paprykowy z grzankami"
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1742
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 130
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1742
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 248
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 114
Składniki
Paprykę, papryczkę chili, czosnek oraz cebulę pokrój w kostkę. Warzywa smaż do miękkości, po czym zalej rosołem i chwilę razem gotuj.
Zmiksuj wszystkie , zabiel śmietaną i dopraw do smaku.
Na patelni podsmaż kiełbasę pokrojoną w plasterki. Chleb potnij w kostkę i zrumień na maśle, sporządzając w ten sposób grzanki. Zupę przelej na talerze.
Podawaj z podsmażoną kiełbasą i grzankami. Na koniec posyp natką pietruszki.
<strong>Jadwiga Kwiek z Zakliczyna</strong>Źródło: Super TV