Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Plastry kalafiora skropiłam olejem i obsypałam przyprawą curry, za jednym razem upiecze się porcja warzyw do obiadu. Skrzydełka trzeba podzielić na trzy części, skropić olejem i obsypać przyprawami. Moje curry jest średnio ostre więc dosypałam jeszcze chili.
"Lotki" ułożyłam pod spodem- je też można upiec i będą miały dużo smaku. Całość piekłam 1 h pod papierem do pieczenia i jeszcze 15 minut do chrupkości. Użycie papieru do pieczenia działa trochę jak pokrywka a i tłuszcz nie pryska i nie trzeba myć piekarnika.
Smacznego :)