Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pikantne serca drobiowe"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Składniki
Podroby oczyścić, umyć, osuszyć. Cebulę obrać, pokroić w piórka lub w drobną kostkę. Boczek pociąć w większą kostkę lub w paski. Na odrobinie rozgrzanego oleju mieszając przesmażyć boczek, dodać cebulę i zeszklić.
Następnie dodać serca i chwilę razem smażyć. Zalać szklanką gorącej wody, dodać listki i tymianek.
Gotować ok. 20 minut, dodać cebulki, musztardę i ketchup, doprawić solą i pieprzem i gotować jeszcze kilka minut. Podawać od razu.Źródło: Twoje Imperium