Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso z kurczaka, zanurzone w kapuście z dodatkiem boczku, który nadaje wyrazistego smaku.
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 66
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 53
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 99
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4782
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 66
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 53
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 99
Dzisiaj polecam biszkopt prostokątny przygotowany z 8 jaj( w zależności od wi...
Odsłon: 4782
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy, doprawiamy pieprzem i prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Kapustę drobno szatkujemy, przekładamy do brytfanki, zalewamy wodą i gotujemy.
3. Doprawiamy solą.
4. Jabłko obieramy ze skórki kroimy w cząstki i dodajemy do kapusty.
5. Następnie dodajemy liść laurowy.
6. Boczek drobno kroimy, przesmażamy i przekładamy do kapustą.
7. Na koniec mieszamy z łyżką miodu.
8. Mięso łączymy z kapustą, chwilę prużymy.
9. Danie gotowe. 10. Najlepiej podawać z ryżem. 11. Smacznego.