Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kotlety,drób
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 146
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 297
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 13
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 112
Składniki
plastry z mięsa lekko rozbić, następnie przyprawić i zostawić na 10 min.
jajka wbić do miski i dodać mleka i rozbić trzepaczką,doprawić wegetą i dodać mąke,powinna być uzyskana gęsta masa
koper pokroićdrobno i dodać do masy utworzonej z jajek,mąki i mleka,wymieszać
kotlety zamoczyć w masie koperkowej a następnie smażyć na gorącym oleju. Można podawć z surówką, ziemniakami, frytkami kto jak woli