Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja piersi pieczonej, nadziewanej orzechami włoskimi i mozzarellą dla tych, którzy lubią sobie troszkę "pochrupać" ;)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 80
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 152
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 69
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 80
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 152
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 69
Składniki
Wszystkie przyprawy połączyć z oliwą. W marynacie obtoczyć pierś i pozostawić w lodówce na kilka godzin. Następnie w piersi zrobić kieszeń "włożyć" orzechy i ser. Obsmażyć przez ok. 2 min. na patelni z każdej strony.
Następnie włożyć do rękawa i do naczynia żaroodpornego. Piec w 180 stopniach przez ok. 25-30 min. Smacznego!