Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
550 kcal : 64gB ; 45gW ; 8 g T
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 134
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1220
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 431
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 296
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 134
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1220
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 431
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 296
Składniki
1. Pierś rozbić na kotlet. Przyprawić solą i pie- przem. 2. Jajko, skyr, mąkę i przyprawy wymieszać na jednolitą masę i wrzucić do niej pierś z kurczaka. Odstawić na około 30 minut, max godzinę. 3. Otoczyć kotlet w odrobinie mąki i smażyć na rumiany kolor z obu stron na patelni z olejem lub na suchej nieprzywieralnej patelni. Podawać z ugotowanymi ziemniakami lub kaszą np. jęczmienną (80-100g) i surówką, np. z bu- raków (100g)