Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjny kurak w chrupiącej panierce, polecam :-)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Filet z piersi kurczaka umyć, osuszyć, oczyścić z błonek i przekroić wzdłuż na 3 kotlety. Przyprawić solą, pieprzem i słodką papryka po obu stronach. Jajko roztrzepać. Kotlety obtoczyć w jajku i w słoneczniku, mocno dociskając ziarna do mięsa. Kotlety smażyć na małym ogniu z obu stron do zrumienienia się ziaren. Podawać z ulubionymi dodatkami.
Smacznego :-)