Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na szybki obiad. Mięso jest soczyste, marchewka lekko słodka. polecam
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 97
Składniki
Mięso umyc, oczyścić, pokroic na mniejsze filety (u mnie 3), przyprawić solą, pieprzem i słodką papryką z obu stron. Ułozyć w naczyniu żaroodpornym. Marchewkę zetrzec na tarce o średnich oczkach, dodac majonez, przyprawic do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Wyłozyć na filety i wyrównać. Piec w temp. 180 stopni ok. 30-35 min. Podawac z ulubionymi dodatkami (u mnie kasza pęczak i grillowana cukinia). Smacznego ;-)