Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierś z kurczaka nadziana salami i serem to fajna propozycja na obiad z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 172
Polecam.
Odsłon: 279
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 307
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 172
Polecam.
Odsłon: 279
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 90
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy, osuszamy i nacinamy. Przyprawiamy solą, pieprzem i słodką papryką.
W nacięcia wkładamy na przemian plasterki salami i sera. Piersi wykładamy do naczynia żaroodpornego i przykrywamy folią aluminiową. Pieczemy 20 minut następnie odkrywamy i pieczemy jeszcze 5 minut aż się zarumieni. Polecam z ulubionymi dodatkami. Smacznego ;)