Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pierś z kurczaka ,która zaskoczy głodnego domownika, przygotowanie tylko 30 minut. Podana z kartoflami i surówką po prostu niebo w gębie! Zapraszam na filmik na yt.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 115
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 68
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 115
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Mięso oczyścić pokroić w kostkę, posolić posypać papryką wymieszać ,smażyć na rozgrzanym oleju przez 10 minut, co jakiś czas mieszając.
Do usmażonego mięsa wlewamy śmietanę i wrzucamy pokrojony w kostkę ser pleśniowy. Dusimy na średnim ogniu do momentu rozpuszczenia się sera. Sos ma być kremowy. Na koniec dodać pietruszkę i jeszcze 30 sekund dusić. Serwujemy z kartoflami i surówką. Smacznego!