Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis tylko kilka składników. Szybko i smacznie. Pożywny obiad dla całej rodziny.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
W miseczce mieszamy wszystkie przyprawy.
Przygotowujemy farsz. Jajka, ugotowane brokuły i serek topiony rozgniatamy widelcem. Mieszamy.
Piersi kurczaka nacinamy wzdłuż tworząc kieszonki. Nacieramy przygotowaną mieszanką przypraw z obu stron. Mięso faszerujemy przygotowanym farszem brokułowym.
Na dno naczynia żaroodpornego wykładamy plastry pokrojonej cebuli. Na wierzchu układamy faszerowane piersi kurczaka. Pieczemy pod przykryciem przez 45 minut w 180°C z termoobiegiem. Smacznego.