Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pierś indycza w warzywach"
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5174
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 37
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5174
Bardzo prosty deser z truskawek i puszystego, mocno śmietankowego kremu na ba...
Odsłon: 37
Składniki
Mięso umyć, pokroić w kostkę, oprószyć mąką, podsmażyć na 3 łyżkach oliwy. Fasolkę ugotować w osolonym wrzątku.
Warzywa umyć. Czosnek obrać, posiekać. Dymki i obrane ziemniaki podzielić na ćwiartki. Oczyszczoną z nasion paprykę pokroić w kostkę, cukinię w talarki. Na 1 łyżce oliwy podsmażyć cebulę, czosnek, dodać paprykę, cukinię, ziemniaki, oprószyć przyprawami i ziołami, dodać pomidory z zalewą, mięso, podlać szklanką wody, dusić pod przykryciem 40 minut, dodać fasolkę, posypać tymiankiem.
ok. 65 minut.Źródło: Twoje Imperium