Pierożki tortellini z warzywami

Pierożki tortellini z warzywami
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: doriss
Szybki i prosty przepis na przygotowanie obiadu, kolacji lub drugiego śniadania na ciepło.

Składniki

  • tortellini z szynką
  • warzywa na patelnię mrożone
  • Szparagi 10 szt
  • czubryca zielona
  • Sól
  • mieszanka ziół włoskich

Przygotowanie

  1. Pierożki tortellini gotujemy wg opisu na opakowaniu, aby były al-dente.
    Warzywa podsmażamy na patelni aż staną się chrupiące.
    Pod Koniec dodajemy szparagi pokrojone w kawałki

  2. Kiedy pierożki będą ugotowane dodajemy do gotowych warzyw. Wszystko doprawiamy solą, czubrycą oraz ziołami. Można użyć innych wg uznania.
    Jeszcze chwile wszystko podduszamy i gotowe.
    Smacznego

Składniki
  • tortellini z szynką
  • warzywa na patelnię mrożone
  • Szparagi 10 szt
  • czubryca zielona
  • Sól
  • mieszanka ziół włoskich
Składniki