Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Palce lizać
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Mięso mielone podsmażamy na patelni i doprawiamy solą i pieprzem.Jak już się usmaży dodajemy do niego sos pomidorowy. W naczyniu żaroodpornym układamy pierożki i zalewamy masą pomidorowo-mięsną.Na wierzchu posypujemy startym żółtym serem,a następnie wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 25 minut. Smacznego!!