Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pierogi z wątróbką i ziemniakami"
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 14
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 225
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8947
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 150
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 64
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 14
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 225
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 67
Pyszna pasta z makrelą
Odsłon: 8947
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 150
Składniki
<strong>Przepis przysłała Joanna Tokarz z Ptaszkowej</strong>
Ciasto: zagnieć na gładkie ciasto, wlewając szklankę zagotowanej wody.
Farsz: wątróbki i ziemniaki oddzielnie ugotuj. Cebule posiekaj, zeszklij na maśle. Zmiel z wątróbką i ziemniakami, przypraw. Ciasto rozwałkuj, szklanką wytnij krążki. Ułóż farsz, zlep. Pierożki włóż do osolonego wrzątku, gdy wypłyną, gotuj 2 min.
Omasta: cebule pokrój, zeszklij na maśle. Polej pierogi.Źródło: Chwila dla Ciebie