Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto nieprawdopodobnie puszyste i kleiste:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 364
Składniki
W przesianej mące tortowej i ziemniaczanej zrobić wgłębienie, wlać olej.
Mleko i wodę wymieszać w jednym garnczku i wlać do mąki, dodać sól.
Zagnieść ciasto. Rozwałkować cieniutko i powycinać krążki. Faszerować wszystkim co dobre:)Ja dodalam truskawki plus pol lyzeczki cukru.
Do osolonej i gotujacej sie wody wrzucic gotowe pierogi gotowac przez chwile.Tak gotowe pierogi mozna podawac ze smietanka:)mmm pychotka