Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pierogi z serem i ziołami"
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 46
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 548
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 65
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85705
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 166
Bardzo popularna potrawa meksykańska na bazie mielonej wołowiny, a podawana z...
Odsłon: 46
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 548
Plastry karczku pieczone we frytkownicy beztłuszczowej w aromatycznej maryna...
Odsłon: 65
Nasz koktajl na kolację to niezwykle zdrowa propozycja, która wspomaga detoks...
Odsłon: 85705
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 166
Składniki
Mąkę przesiej przez sito, dodaj sól. Wlewaj stopniowo bardzo gorącą wodę. Dodaj masło. Ciasto wymieszaj najpierw łyżką, dolej zimną wodę, zagnieć. Odłóż na 20 minut.
Ser, jogurt, szczypiorek i rozmaryn wymieszaj. Przypraw. Ciasto podziel na dwie części, obie rozwałkuj. Na jednym placku kładź kulki farszu, przykryj drugim, pokrój w kwadraty, zaklejaj brzegi.
Gotuj 5 minut, wyjmij. Podawaj z suszonymi pomidorami.
CZAS: około 40 minutŹródło: Dobry Tydzień