Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakują wybornie.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1738
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 104
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 58
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1738
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 104
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 58
Składniki
Wykonanie: Fasolę ugotować do miękkości i zmielić. Mięso ugotować i również zmielić. Wszystko razem wymieszać, dodać przysmażoną cebulkę, przyprawić solą i pieprzem do smaku. Zagnieść ciasto z mąki z dodatkiem ciepłej wody. Ciasto rozwałkować na stolnicy posypanej mąką, wykrawać kółka szklanką, nakładać przygotowany farsz i dokładnie zlepiać. Pierogi wrzucać na wrzątek i gotować aż wypłyną. Gotowe pierogi dobrze okrasić stopionym boczkiem i słoniną.