Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pierogi mojej babci są najlepsze.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13169
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 122
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22729
Smak wiosny!
Odsłon: 407
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 362
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13169
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 122
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22729
Smak wiosny!
Odsłon: 407
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 362
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać i ugotować – ostudzić. Następnie zmielić w maszynce razem z serem. Cebulę pokroić w drobną kostkę, podsmażyć na smalcu i dodać do ziemniaków i przyprawić do smaku. Ciasto wyrobić z dodatkiem ciepłej wody aż będzie miękkie i ciągliwe. Po czym rozwałkować , wykrawać szklanka kółka, nakładać farsz, formować pierogi i ugotować w osolonej wodzie. Podawać ciepłe polane roztopionym masłem lub śmietaną.