Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10777
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 265
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 10777
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 265
Składniki
Z podanych składników zagnieść elastyczne ciasto. Owiń je w folię spożywczą i odłóż na pół godziny do lodówki.
Kaszę gryczaną ugotuj. Cebulę posiekaj i zeszklij na maśle. Połącz wszystkie farszu i dopraw.
Ciasto rozwałkuj, wytnij krążki, nałóż na nie farsz i zlep.
Ugotuj pierożki w osolonym wrzątku. Gotowe podawaj z plasterkami podsmażonych pieczarek.Źródło: Kurier TV