Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie miałam pomysłu na obiad, przy którym nie trzeba by było się narobić :) kupiłam udziec z indyka, pieczarki i udało mi się stworzyć całkiem dobre danie :)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6440
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 137
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 804
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6440
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 137
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 804
Składniki
mięso pokroić w paski, niewielkie kawałki przyprawić obficie przyprawą do indyka (ja daję całe opakowanie)
cebulę pokroić w grube półplastry
pieczarki pokroić w ćwiartki, przyprawić sporą ilością pieprzu
w rękawie do pieczenia układamy: - mięso - cebula -pieczarki zawiązujemy dokładnie rękaw i przekładamy na blaszkę do pieczenia
Wstawiamy do piekarnika nagrzanego na 160-170 stopni i pieczemy ok. 1,5 godziny. Po upieczeniu powstaje bardzo dużo sosu, ja przelewam to do garnka razem z pieczarkami, cebulą i mięsem które zostanie i na drugi dzień mam al'gulasz :)