Pieczony pstrąg

Pieczony pstrąg
> 1-2 os.
> > 60 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Jagoda50
Bardzo dobre danie.

Przygotowanie

  1. sprawione pstrągi posolić,posypać pieprzem i odstawić na godzinę

  2. warzywa pokroić w cienkie piórka,pietruszkę posiekać,wszystko wymieszać

  3. warzywami nadziewać pstrągi,spiąć wykałaczkami,włożyć do blaszki,skropić olejem i piec 20-25 minut

  4. pomidory pokroić ,dodać do ryb,pozostałe warzywa również włożyć do blaszki

  5. pstrągi podawać z ziemniakami z wody

Komentarze do przepisu (4)

Konto usunięte 12 października 2012
Pięknie podana pyszna rybka ,ale jak dla mnie to poproszę bez głowy .Pozdrawiam
MEGI110278 12 października 2012
PYCHA i jak kolorowo na talerzu :-)
mala_black 13 października 2012
Pyszne i dietetyczne jedzonko ,coś dla mnie ,pozdrawiam .
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki