Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 659
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 76
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 659
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 73
Składniki
kurczaka natrzeć dobrze solą czosnkową,
patelnię do pieczenia wysypać ok. 1.5 cm warstwą soli kuchennej, na to położyć kurczaka w całości (udkami do góry) i wstawić do piekarnika. Piec w zależności od wielkośći kurczaka ok. 1.15 do 1.5 h. Z 20 min przed wyjęciem z pieca posmarować kurczaka miodem. Będzie miał piękny kolor i delikatny smak. Smacznego! (zaręczam, że nie będzie słony)