Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dorsz z dodatkiem oliwek i pomidorków koktajlowych warty wypróbowania.
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 482
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9720
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 127
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 744
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 151
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 482
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9720
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 127
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 744
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 151
Składniki
Ugotować ziemniaki na półtwardo, pokroić na cienkie plastry.
Poporcjowaną rybę skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem. Odstawić na kilka minut.
Posiekaną cebulę zeszklić na maśle i dodać ziemniaki. Posypać przyprawą do ziemniaków i podsmażyć na rumiano.
Przełożyć do naczynia żaroodpornego, położyć rybę pomidorki i oliwki.Posypać obficie pieprzem najlepiej świeżo mielonym.Wlać bulion warzywny.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180st.C przez 30 minut Przed podaniem posypać pietruszką. SMACZNEGO!