Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4516
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 75
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4516
Składniki
ROZTOPIĆ SMALEC NA NIM PODSMAŻYĆ KIELBASE POKROJONĄ W TALARKI LUB PÓŁTALARKI I CEBULE POKROJONĄ. ZIEMNIAKI POKROIĆ W TALARKI DODAC DO PODSMAZONEJ KIEŁBASY. WYMIESZAĆ DODAC WSZYSTKIE PRZYPRAWY WEDLUG UZNANIA CZY SIE CHCE PIKANTNE CZY MNIEJ. PRZYKRYC OD CZASU DO CZASU MIESZAJĄC PO OK. PÓŁ GODZINIE DODAC POKROJONE W TALARKI JAJKO NA TWARDO POMIESZAC W RAZIE CZEGO DOPRAWIC JAK ZIIEMNIAKI BEDA MIĘKKIE WYŁĄCZYĆ GAZ POSYPAĆ SEREM PRZYKRYC POCZEKAĆ AŻ SIE ROZTOPI I GOTOWE. SMACZNEGO