Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze będą kojarzyły nam się z Kasią [*] <3 Buraka nie użyliśmy, bo...nie uwierzycie...nie było :/
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 818
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 164
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 818
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 39
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 164
Składniki
Ziemniaki obieramy, kroimy w grube plastry. Oprószamy solą i pieprzem. Cebule kroimy w piórka. Połowę ziemniaków wykładamy w garnku, na to kładziemy cebulę. Kiełbasę kroimy w talarki, kładziemy na cebulę. Na ziemniaki kładziemy pozostałą część ziemniaków. Całość podlewamy szklanką wody i dusimy pod przykryciem przez 35-40 min. Od czasu do czasu mieszamy. Podajemy z maślanką.