Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone roladki nadziane pieczarkami, pomidorami i papryką pod marchewkową pierzynką to świetna propozycja na obiad ;)
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 364
Polecam.
Odsłon: 791
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36389
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 456
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 364
Polecam.
Odsłon: 791
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36389
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 456
Składniki
Schab kroimy na plastry, rozbijamy tłuczkiem, oprószamy pieprzem i solą. Pieczarki obieramy i kroimy w kostkę. Pomidory i paprykę również kroimy w kostkę. Na rozgrzaną patelnię wrzucamy warzywa i dusimy do miękkości, doprawiamy. Lekko studzimy i po łyżce układamy na plastry schabu, zwijamy w rulony. Przygotowane roladki układamy w naczyniu żaroodpornym. Śmietanę doprawiamy i polewamy roladki. Na wierzch posypujemy startą marchewką na dużych oczkach. Pieczmy 50-60 minut w 180 stopniach. Smacznego ;)