Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Składniki
ziemniaki mniej więcej równej wielkości obrac,umyc i ponacinać
boczek pokroić w paski a cebulę w cienkie pólplasterki
w jedno naciecie włozyć pasek boczku,w drugie kawałek cebuli i tak we wszystkich ziemniakch do wyczerpania składników
tak przygotowane ziemniaki posypac solą i pieprzem,skropic olejem i wstawic do piekarnika
upiec na rumiano
dobrze smakują z surówka z kiszonych ogórków,papryki i cebuli