Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ziemniaki słodkie,dodatek do dań mięsnych,szybkie w przygotowaniu.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 23
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 652
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 23
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 652
Składniki
Bataty obrać,pokroić w słupki. Do miski wlać oliwę,wsypać zioła prowansalskie,sól i świeży rozmaryn,wymieszać. Do tak przygotowanej marynaty włożyć bataty i odstawić na ok.20 min.
Piekarnik nagrzać do 200 st.. Na blaszkę wyłożyć folię aluminiową i rozłożyć na niej bataty i zapiekać w piekarniku 30-35 min. Smacznego!!!