Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten przepis wymysliłam sama.Do pieczenia nadaje sie kazda ryba ,moze byc szczupak,mintaj ale najlepszy jest pstrąg.
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 142
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7499
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 193
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 102
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 205
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 142
Przepyszna świąteczna sałatka mojej cioci Teresy, tym razem z surimi. Może by...
Odsłon: 7499
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 193
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 102
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 205
Składniki
filety ryby posypac sola i pieprzem,skropić sokiem z cytryny i odstawic na godzinę
w tym czasie przygotowac warzywa:marchew zetrzec na tarce o grubych oczkach,cebule i pora pokroic w cienkie plasterki ,dodac posiekana natke pietruszki ,warzyw nie solić
flilety posmarowac serkiem fromag ,na tak przygotowane filety połozyć troche warzyw
filety zwinąć w ruloniki i spiąć wykałaczką,na kazdy rulonik połozyc po kawałeczku masła
do naczynia zaroodpornego wlac troszeczke oleju ,włozyc rybe i wstawic do piekarnika
do warzyw ,które zostały dodac pokrojona papryke i pomidory,po 10 minutach pieczenia dodac pozostałe warzywa,posolic troszkę i piec jeszcze razem z rybą 15
ja lubie kiedy warzywa są lekko twarde,tak przygotowana rybe mozna podać na gorąco z ziemniakami lub na zimno z pieczywem