Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo delikatne mięso, które idealnie sprawdzi się na świątecznym stole. Polecam
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27496
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 176
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 203
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1252
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27496
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 176
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 203
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1252
Składniki
Polędwicę naciąć wzdłuż i przyprawić.
Następnie rozłożyć pokrojone orzechy i plastry sera.
Mięso zwinąć, związać nicią i obtoczyć w mące z przyprawami.
Na stopionym maśle mięso obsmażyć x obu stron, po czym przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Mięso pięć w temp. ok.180 stopni przez 40-50 min., aż mięso będzie miękkie. Smacznego!