Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale smkuje na gorąco jak i na zimno:)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 67
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 62
Składniki
Paprykę i cebulę oczyścić, pokroić w kostke średniej wielkości,, podsmażyć na oliwie,ostudzić. W dużej misce wyrobic mase z miesa,jajek, ostudzonych warzyw,musztardy , bułki tartej, fety .Dopirawic solą ,pieprzem , papryką w proszku. Masę wylożyc do formy keksowej posmarowanej masłem i wysypanej bułką tartą,Wierzch wyrównac łyżką, posarowac oliwą, udekorowac galązkami rozmarynu.Wstawic do piekarnika nagrzenego do 200 st i piec ok 50 min