Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do drugiego dania.
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 15
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 9
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 63
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 25
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 15
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 9
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 63
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 25
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, zmielić, wbić jajko i dokładnie wymieszać z resztą składników i odłożyć. Wykonanie nadzienia i składanie pieczeni: Szpinak włożyć do rondelka, odparować z wody, dodać masło, różyczki brokułu i pokrojoną w paseczki paprykę. Przyprawić do smaku solą i podsmażyć przez kilka minut co jakiś czas mieszając. Podłużna foremkę posmarować tłuszczem, wyłożyć połowę mięsa, zrobić wgłębieni i nałożyć przygotowane nadzienie. Przykryć resztą mięsa, poklepać dłonią nawilżoną w wodzie. Piec około godziny w temperaturze 180-190 stopni. Po upieczeniu pokroić w grubsze plastry i podawać do obiadu lub na przystawkę z dodatkiem chrzanu.