Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pieczeń rzymska z serem i pieczarkami"
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 368
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 368
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 104
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 107
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 61
Polecam.
Odsłon: 79
Składniki
Mięso wyrób z jajkiem, bułką tartą i bułką namoczoną w mleku.
Na patelni podsmaż starte na tarce pieczarki, cebulę i czosnek. 3. Dodaj warzywa do mięsa razem z posiekanym koperkiem, drobno pokrojoną papryką, serem i przyprawami.
Masę wymieszaj i przełóż do natłuszczonej wąskiej formy. 5. Piecz danie godzinę w 200°C.
<strong>Przepis nadesłała: Milena Dębek</strong>Źródło: Kurier TV