Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysyp w mojej kartonowej hodowli mnie zaskoczył....przerabiam jak mogę a rano znów pełny pięknych grzybków karton:)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 595
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 229
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 105
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 120
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 806
Składniki
Zrobić ciasto naleśnikowe,dodać posiekany koperek,sól i pieprz. Główki pieczarek obtoczyć w cieście i kłaść na rozgrzany tłuszcz.
Ja robiłam na maśle klarowanym,uważam,że grzyby i ryby najlepiej smakują na maśle,wybór Wam zostawiam:)
Smacznego życzę!