Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie do przyrządzenia dosłownie w chwilę. Mięso rozpływające się w ustach. Lekko orzechowy smak pesto idealnie kontrastuje z słodkawym posmakiem śmietanki. Dokładką nie pogardzi nawet największy niejadek. Po prostu NIEBO W GĘBIE!
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 28
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 54
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 47
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 927
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 203
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 28
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 54
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 47
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 927
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 203
Składniki
Piersi pokroić w kostkę. Zamarynować przyprawą do gyrosa.
Olej rozgrzać w głębokim garnku i podsmażyć mięso.
Por pokroić w krążki i dorzucić do garnka. W międzyczasie ugotować makaron w osolonej wodzie.
Do usmażonych piersi z porem dodać makaron, pesto i śmietankę. Dobrze wymieszać i na krótką chwilę pozostawić na ogniu. SMACZNEGO!!!