Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
W sezonie grillowym uwielbiamy podpiec troszkę mięska:). Jako, ze jesteśmy polsko-ormiańskim małżeństwem postanowiliśmy pokazać Wam jak w Armenii przygotowywany jest HOROWAC czyli ormiańskie szaszłyki. Życzymy smacznego. Pozdrawiamy Lilith i Paweł
Grill oraz szampury, jednakże na standardowym ruszcie również świetnie wygrilujecie tak zamarynowane mięso.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 25
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 16
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Mięso kroimy w plastry lub sporą kostkę. Dodajemy sól, pieprz oraz mielone papryki. Dodajemy pokrojoną cebulę mieszamy dodając odrobinę gazowanej wody i zostawiamy na min 12 godzin w lodówce. Następnego dnia cieszymy się wspaniałym smakiem grilowanego mięsa. Pozdrawiamy Lilith i Paweł