Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, zdrowo i smacznie.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 153
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1315
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1086
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 153
Takie gomółki robi się w mojej rodzinie co roku do koszyczka Wielkanocnego, a...
Odsłon: 1315
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1086
Składniki
Na rozpuszczone masło wrzucić umyty i pokrojony szpinak, dusić chwilę, dodać czosnek przeciśnięty przez praskę (ilość w zależności od upodobań). Połączyć z pokrojonym w kostkę serem feta.
Dodać pokrojone oliwki i łososia. Na koniec doprawić solą (ostrożnie, bo wiadomo feta jest już dość słona) i pieprzem. Podawać z makaronem pełnoziarnistym. U mnie akurat penne, ale z każdym innym smakuje wspaniale.