Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tą potrawe wymyśliłam gdy zostały mi pozostałosci z obiadu i okazało się że jest pycha
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3314
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3314
Składniki
Piersi pokroić w kosteczkę a pieczarki w klasterki.Piersi podsmażyć razem z pieczarkami.W rondelku podgrzać 3 łyżki śmietany dodać serki i mieszając chwile gotować.W tym czasie ugotować makaron i brokuły.Do sosu dodać ugotowane brokuły i starannie wymieszać.Sos wymieszać z makaronem i od razu podawać.