Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne,proste,szybkie
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 40
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 88
Składniki
Wstawiamy 2 garnki jeden na makaron drugi na brokuly ,na makaron wode solimy i dodajemy oliwe,na brokuly solimy i dodajemy cukier
Woda nam sie zagotowala wiec do garnka na brokuly oczywiscie wrzucamy rozyczki brokul (juz umyte i pokrojone) i gotujemy do miekkosci ok.7 min.
W drugi makaron i gotujemy al'''''''' dente
Na patelnie maslo (1 lyzka) na wolnym ogniu dodajemy platki migdalow i lekko prazymy,dodajemy brokuly razem dusic ok.2 min,dodajemy makaron i reszte masla,razem musi pochodzic ok 2 min na patelni (MAKARONU NIE PRZELEWAC ZIMNA WODA TYLKO BEZ POSREDNIO PO ODCEDZENIU NA PATELNIE)dodac ser przemieszac doprawic pieprzem Smacznego