Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten makaron jest wręcz ekspresowy w przygotowaniu a dzięki dodatkowi pesto, pomidorków koktajlowych oraz fety stanowi niesamowicie smaczny i pożywny obiad.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 27
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 87
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
Do misy blendera wrzucamy liście bazylii, wlewamy olej, dodajemy czosnek i przyprawy. Miksujemy tak by powstał sos. Ugotowany makaron polewamy sosem tak by dobrze go pokrył. Tak przygotowany makaron posypujemy pokruszoną fetą oraz pomidorkami koktajlowymi.